DDI Checker logo
Brought to you by Global DDI Solutions

Over ons

Global DDI Solutions werd in 2022 opgericht door Prof. dr. David Burger en mevrouw Alice Posthumus-Plantinga om een ​​reeks toonaangevende hulpmiddelen te ontwikkelen m.b.t. geneesmiddeleninteracties (DDI’s) alsmede educatieve programma’s die het voorschrijven van medicijnen aan patiënten ondersteunt.

Global DDI Solutions is gericht op het vastleggen van de interacties tussen geneesmiddelen die verschillende ziektebeelden behandelen, en voor dat doel worden verschillende DDI-tools opgezet voortkomend uit een centrale DDI-database.

Deze database zijn toegankelijk via ziektespecifieke DDI-websites en kunnen worden gebruikt om een ​​snelle screening van geneesmiddeleninteracties mogelijk te maken.

Bronnen

Nederlandse Covid-19 DDI-beheerinterface

Ontwikkeld door Global DDI Solutions in samenwerking met Radboud Universitair Medisch Centrum, biedt de Nederlandse Covid-19 DDI-beheerinterface Nederlandse beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg een uitgebreide en actuele bron van interacties met Paxlovid®, een orale behandeling voor covid-19 gemaakt door Pfizer.

https://www.covid19ddi.nlFungal DDI interacties website

Fungal Pharmacology is ontwikkeld in samenwerking met het Radboud Universitair Medisch Centrum Nijmegen en is een uitgebreide, actuele bron van online informatie over antischimmelmedicijnen. We bieden peer-reviewed, nauwkeurige en onafhankelijke gegevens over de farmacokinetiek van antischimmelmiddelen en de monitoring van therapeutische geneesmiddelen. Fungal Pharmacology is beschikbaar in een gratis tool en app. Ze bevatten klinisch bruikbare, betrouwbare, actuele en evidence-based inzichten in mogelijke farmacokinetische interacties tussen antischimmelmiddelen en andere geneesmiddelen op recept, zelfzorggeneesmiddelen en natuurlijke producten.

http://www.fungalpharmacology.org

Logo of the Drug Drug Interaction Checker for Covid 19

Deze website is middels een sponsoring mede mogelijk gemaakt door Pfizer BV. Pfizer BV heeft geen enkele invloed op de inhoud, advisering of ontwikkeling van deze website.

Analyseer interacties met geneesmiddelen op recept en OTC om te bepalen welke medicijncombinaties uw Patiënten kunnen tegenkomen.

Onze partners en investeerders

Logotype of the Radboud University Medical Center of the Netherlands

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen over interacties tussen geneesmiddelen.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrieven, geef je toestemming voor het ontvangen van marketingmateriaal van GDDIS voor deze en andere gerelateerde projecten.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.

© 2024 Global DDI Solutions. All rights reserved.